Hiji Wanci

didieu aya kabeh carita anu karasa

carita anu teu bisa digantian ku sambarangan

carita anu miharep kana kabagjaan

teu aya deui bagja nu dipikaharep

iwal ti panggih tur ngariung

ngahiji jeung manehna

hiji wanci engke ngahijikeun hate

Advertisements

One thought on “Hiji Wanci

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s